Șofer de TIR ucrainean beat criță, scos din camion cu forța de polițiști

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Un șofer de TIR ucrainean beat criță a fost scos din camion cu forța de polițiști, informează Europol.

Imaginați-vă 40 tone de fier care circula cu 90 km/h pe drumurile publice, conduse de o persoană care a consumat cel puțin 7-8 beri sau 2-3 sticle de vin sau aproximativ 400 ml de “tărie”.

1,35 a fost rezultatul testării cu etilotestul a unui șofer de TIR ucrainean beat care se afla la volanul unei cisterne. Incidentul a aavut loc pe un drum național din județul Bacău. Doar că până să ajungă să îl testeze, polițiștii l-au urmărit mai mulți kilometri. Individul a refuzat să oprească la semnalele lor.

După imobilizarea tir-ului, șoferul s-a baricadat în cabină, iar polițiștii au făcut eforturi pentru a-l determina să iasă. În mod evident, exista riscul ca el să pornească din nou și să-i rănească pe oamenii legii agățați de mașină.

În cele din urmă, colegii noștri au reușit să îl rețină pe șoferul inconștient și totodată să evite o tragedie. Este de notorietate deja că nu există zi în care să nu auzim despre șoferi care nu opresc la semnalul polițiștilor. Șoferii sunt conștienți de consecințele blânde ale acestei fapte. S-ar impune ca fapta de a nu opri la semnalul polițiștilor rutieri să fie pedepsită mult mai aspru pe viitor.

Felicitări polițiștilor pentru că au recurs la toate metodele pentru a-l extrage din trafic pe tirist, a mai transmis Europol

Clipul Video poate fi consultat AICI

Autocisterna a fost oprită în cadrul unui filtru organizat, sâmbătă seara, de poliţiştii rutieri. Potrivit IPJ Bacău bărbatul ucrainean are vârsta de 41 de ani. Camionul era încărcat cu 30 de tone de combustibil