Concediată de la salonul de masaj, propusă de PSD sefă la Șantierul Naval

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Șefa femeilor PSD din Călărași, fostă angajat ala un salon de masaj, este propusă de PSD sefă la Șantierul Naval. Urmează să fie numită în Consiliul de Administrație al Șantierului Naval 2 Mai S.A, informează Replica Online.

Marinela Voivozeanu, angajată a Consiliului Județean Călărași și șefa femeilor social democrate din Călărași. CV-ul ținut la secret de către viitoarea șefă a companiei de stat. Se pare că femeia a absolvit, nu foarte de mult, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Călărași. Surpriza, însă abia acum urmează: în urmă cu vreo 8 ani, a lucrat la un salon de înfrumusețare, de unde a fost concediată pentru că ar fi râvnit la banii clientelor.

Marinela Voivozeanu a fost propulsată pe trei funcții sus puse, notează publicația citată. Din purtător de cuvânt al Consiliului Județean Călărași a ajuns șefa Organizației Femeilor Social democrate. a fost încurajată și susținută fiind de șeful ei Vasile Iliuță, președintele PSD și șeful CJ Călărași. Aflată în grațiile președintelui și neavând în spate un CV stufos, Voivozeanu a luat decizia de a se înscrie la Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Călărași. Facultate pe care a și absolvit-o, nu foarte demult.

Până să fie prolusă de PSD în CA la Șantierul Naval a lucrat la un salon de masaj. Acolo a fost acuzată că a plecat cu banii clientelor

A fost dată afară după ce ar fi fost prinsă furând, după cum ne-a declarat chiar fosta ei șefă. ”Eu nu prea stăteam la salon… M-au sunat clientele și mi-au spus. Când am aflat, i-am cerut explicații, dar nu a mai venit la salon, invocând anumite motive. Am concediat-o”, a declarat fosta șefă a Marinelei Voivozeanu, pentru Replica Online

Este de noaptea minții. Un asemenea om nu are ce să caute nici la Biblioteca Județeană, nici în conducerea Șantierului 2 Mai. ”Nu are studii, ce studii să aibă?”, a mai spus afacerista. Întrebată cum crede că a ajuns, în doar câteva luni, să evolueze atât de mult, aceasta ne-a răspuns : ”Întrebați-l pe președintele CJ Călărași!

Mai multe despre acest subiect pe Replica Online