Bătaie în trafic surprinsă de camerele de supraveghere din București

O bătaie în trafic a surprinsă de camerele de supraveghere din București din Sectorul 2. Poliția transmite că a reținut un bărbat

Imaginile arată cum cei doi bărbați s-au luat la bătaie în mijlocul drumului. La un momentdat unul dintre ei îl lovește pe celălalt cu o bâtă de baseball.

Comunicatul poliției:

Ieri, 21 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La data de 20 martie 2023, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent.

Ieri, 21 martie, în urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bănuitul a fost depistat și condus la audieri.  

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, urmând  a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă  Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie

Imagilile care au surprins această bătaie în trafic pot fi consultate AICI

Alte știri