Dan Diaconescu, acuzat că ar fi vrut să cumpere virginitatea unei minore și că ar fi plătit două gemene pentru sex

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Dan Diaconescu este acuzat că ar fi vrut să cumpere virginitatea unei minore și că ar fi plătit două gemene pentru sex

Procurorii îl suspectează pe Dan Diaconescu că a făcut sex cu minore deși știa vârsta acestora. Mai precis, act sexual cu minori în formă continuată și prostituție în formă continuată. Acesta ar fi făcut sex în 2020 și 2021, contracost, cu o minoră de 15 ani și ulterior cu sora ei geamănă. Faptele s-ar fi petrecut în Constanța și București, notează G4 Media citând surse judiciare. Tot în perioada respectivă, Diaconescu, fostul șef OTV, ar fi încercat să plătească o altă minoră pentru a o dezvirgina. Una dintre gemene l-ar fi mințit că are o prietenă minoră, l-a filmat și, ulterior, l-au șantajat pentru bani.

Dan Diaconescu a mai fost condamnat pentru șantaj, la 5 ani jumătate de închisoare cu executare, în 2015. A fost eliberat după ce a executat aproape 3 ani din pedeapsă

Dan Diaconescu a fost patronul televiziunii OTV. Ulterior, pe seama notorietății, folosind mesaje extremiste și foarte populiste a fondat Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) care a ajuns la 15%. Paritul obținut 21 de senatori și 47 de deputați la alegerile din 2012. Ulterior, parlamentarii s-au răsfirat în alte formațiuni politice, iar PP-DD și OTV au dispărut de pe scena publică.

În ultima perioadă, Diaconescu a fost apropiat de AUR, mai notează publicația citată. George Simion care a făcut mai multe postări despre relația celor doi. Diaconescu apare și într-o poză la nunta lui George Simion din 2022, alături de Mirel Palada, Victor Ciutacu și Robert Turcescu.

Foto: Gândul

Urmăriți Politic Media și pe Google News