O autospecială de transport deţinuţi a lovit frontal o mașină de poliție

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

O autospecială de transport deţinuţi a lovit frontal o mașină de poliție. Din accident au rezultat doar pagube materiale.

Cu toate acestea, persoanele vor fi prezentate la spital pentru consult de specialitate. Autospeciala se deplasa de la Penitenciarul Focşani spre instanţe de judecată”, au precizat, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai ANP.

Accidentul a avut loc pe E85 în județul Buzău

În eveniment au fost implicate 3 autovehicule, potrivit Vrancea 24. Printre acestea se află și o autospecială transport deţinuţi care aparținea Penitenciarului Focșani și se deplasa la Tribunalul Buzău. Se pare că în autospecială se aflau 4 deținuți, dar niciunul nu ar fi fost rănit. Doar șoferul a suferit răni ușoare. Traficul rutier se desfășoară dirijat pe E85, zona Poșta Cîlnău. La locul accidentului au ajuns echipaje de poliție și de prim ajutor.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Focșani, conducătorului auto al instituției i s-a făcut rău. Acesta a intrat pe contrasens și a acroșat un autoturism al IPJ Buzău, cu doi pasageri. Șoferul penitenciarului a fost preluat de ambulanță, conștient, și transportat la spitalul din Buzău. Cei 4 deținuți și alți 3 membri ai escortei, aflați în autospecială, nu au fost răniți. Ei au fost preluați de un alt echipaj și investigați de cadre medicale, la fața locului.

Sursă alternativă: Vrancea 24