Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani

Tina Turner – una dintre marile vocaliste rock și cele mai carismatice interprete, a murit la vârsta de 83 de ani, a confirmat purtătorul său de cuvânt

Tina Turner, „Regina Rock’n Roll” a murit astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, se arată în comunicat

Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat.”

Vedeta, născută în SUA a fost una dintre cele mai iubite cântărețe rock, cunoscută pentru prezența ei pe scenă și pentru un șir de hituri, inclusiv The Best, Proud Mary, Private Dancer și What’s Love Got to Do With It.

Turner s-a născut în 1939 în Brownsville, Tennessee.

A fost căsătorită cu Ike Turner, care a murit în 2007, între 1962 și 1978.

Doi dintre fiii ei au precedat-o în mod tragic în moarte; în 2018, fiul ei Craig, pe atunci în vârstă de 59 de ani, s-a sinucis acasă, în Los Angeles.

În decembrie anul trecut, fiul lui Turner, Ronnie, a murit la vârsta de 62 de ani din cauza complicațiilor cauzate de cancerul de colon.

Ea și-a găsit faima pentru prima dată alături de fostul soț Ike Turner, cu cântecul clasic River Deep, Mountain High printre repertoriul lor.

Abuzul domestic la care Ike a supus-o pe Tina a fost documentat într-un film biografic de la Hollywood din 1993, cu Angela Bassett în rol principal, care a câștigat trei premii Oscar.

Sursă: Sky News

Distribuie:

Alte știri