Un nou derapaj la televiziunea Digi 24.

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Un nou derapaj la televiziunea Digi 24. În emisiunea ”Jurnalul de Seară” prezentată de Cosmin Prelipceanu, a apărut o burtieră ca spunea: ”Cum fac liderii de sindicat jocul Rusiei”

Burtiera a fost remarcată de jurnalistul Pavel Lucescu, cel care a pus captura pe Facebook. „Incredibil. Boicot total Digi, mai jenant decât România TV, a notat şi „Costi Rogozanu, editorialist la Libertatea şi, totodată, profesor, relatează Pagina de Media

Jurnalistul Cătălin Tolontan a reacționat de asemenea, printr-un editorial:

Ritualul cămășilor albe și al hainelor îngrijite, îmbrăcate de realizatorii de emisiuni TV, vine din epoca lui Ed Murrow (CBS), Christiane Amanpour (CNN), Jon Snow (Channel 4), Larry King (CNN) sau Bernard Pivot (France 2), femei și bărbați curajoși care au înfruntat guvernele țărilor și prejudecățile propriului public. Indiferent dacă au realizat emisiuni de știri, de cultură sau interviuri cu genii ori satrapi, ziariștii au încercat să rămână drepți și să transmită publicului respectul lor.

În zilele noastre, cămașa bine călcată și bretelele au ajuns marca vestimentară a umilinței în emisiunea de seară a Digi 24.

Emisiune în care, după toate deprecierile despre greviști, a apărut, în momentul culminant, burtiera magică: „Cum fac liderii de sindicat jocul Rusiei”. Din regie n-au mai pus semnul întrebării, nu mai era nimic de mimat. Cu sau fără bretele, pantalonii au căzut, în direct.

Editorialul integral semnat de Cătălin Tolontan pe Libertatea | Foto: Pagina de Media

Emisiunea video poate fi urmărită mai jos