Părintele Calistrat explică de ce este obligatoriu să dai bani la biserică

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Invitat la BZI Live, părintele Calistrat a explicat de ce este obligatoriu să dai bani la biserică. Duhovnicul a relatat pilda pe care i-a dat-o unui enoriaș. Mai exact i-a explicat acestuia ce înseamnă zeciuiala, potrivit Bibliei

Ai citit în Scriptură ce înseamnă zeciuiala? Că 10% din ce câștigi trebuie să dai la biserică? Da, ei, acuma, mă ascultă-mă: cât a costat rochia miresei? 2.000 – 3.000 euro, da?! Cât înseamnă? 150 milioane… Cât o costa muzică? 100 de milioane… Cât a costat fotograful? 50 de milioane… Cât a costat coregrafia? 100 de milioane… Cât a costat tot aici? Ce aveți voi? Șampanii, mese, povești? Toată asta? 100 de milioane da, cât costă masa la restaurant? 2 – 300 de milioane… Da? Deci vă ridicați undeva aproape la un miliard de investiții cu nunta… Cel puțin 20.000 euro i-ați tocat?

Părintele Calistrat spune că este obligatoriu să dai bani la biserică

Înmulțește 10% și trece-mi-i în cont sau pune-mi-i în plic

Păi adică eu nu înțeleg un lucru: L-ați luat pe Dumnezeu de prost?! El e ultimul fraier la care ați venit să vă dea harul, după ce voi ați cheltuit atâtea lucruri, care de-a 2-a zi nu mai sunt valabile?! Rochia o arunci, mâncarea ai mâncat-o, banii i-ai cheltuit? Restaurantul l-ai părăsit, florile s-au veștejit, sticlele goale le-ai aruncat și toată povestea s-a terminat. Dar cununia de la Dumnezeu rămâne! Aia e cea mai importantă”, a explicat Părintele Calistrat.