Administrația lui Dominic Fritz reia publicarea ziarului Monitor

Dominic Fritz primar de Timișoara
Dominic Fritz primar de Timișoara
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Administrația lui Dominic Fritz reia tipărirea ziarului primăriei Timișoara. Publicația „Monitor” va fi editată și tipărită cu o firma din Târgu Jiu, relatează Opinia Timișoarei. Primaria a semnat contractul de peste 100.000 de euro. Distributia in cutiile postale costa alti 50.000 de euro. La momentul instalarii la Primaria Timisoara, in 2020, Dominic Fritz a suspendat ziarul institutiei, socotindu-l atunci o cheltuiala inutila, mai notează publicația citată.

„Este o propagandă de 110.000 de euro, titrează Ziua de Vest. Cum se apropie alegerile, ziarul de propagandă reprezintă o modalitate gratuită pentru ca administrația Fritz să-și prezenta realizările pe banii timișorenilor.”

Primăria Timișoara a lansat în SEAP licitația DF1174889 / 28.03.2023 pentru a găsi firma care să redacteze articolele, să le pagineze, să tipărească ziarul pe hârtie color și să îl distribuie cetățenilor. Pentru 699.840 de lei, fără TVA, urmau a fi produse 100.000 de exemplare în fiecare lună.

La termenul limită au fost depuse două oferte. Tipografia Prod Com din Târgu Jiu și Inform Media Press.

Primăria Timișoara condusă de Dominic Fritz a atribuit contractul la a doua licitație firmei din Târgu Jiu, Tipografia Prod Com. Valoarea contractului a fost stabilită la 110.000 euro

Ziarul va fi distribuit lunar în cutiile postale ale timisorenilor

Echipa editoriala va trebui sa propuna sumarul fiecarei editii iar acesta trebuie aprobat de administratie.

In baza contractului care se va incheia, vor fi prestate servicii de editare (redactare, machetare, paginare si corectare a materialelor furnizate de achizitor sub forma de texte si imagini conform unui ghid de punere in pagina), tiparire si livrare la unitatea specializata in difuzare/ distribuire a publicatiei ziar “Monitorul Primariei Municipiului Timisoara”, in conformitate cu cerintele impuse in documentatia de atribuire.

Ofertanţii vor edita, tipari si livra un numar de 100.000 de exemplare/luna, respectiv 1.200.000 exemplare/an ale ziarului Monitorul Primăriei Municipiului Timisoara, se arata in documentatia de licitatie in SEAP, consultată de presa locală

Dominic Fritz reia operațiune „ghilotina”