Fotomodelul Adrian Vivien Bîrleanu arestat pentru viol

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Fotomodelul Adrian Vivien Bîrleanu, a fost arestat preventiv, 30 de zile, pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, informează Agerpres. Bărbatul are 45 de ani. Acesta a sechestrat în apartamentul său o tânără de 22 de ani şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, în mod repetat.

„La data de 27 septembrie, în jurul orei 14,00, Secţia 17 Poliţie a fost sesizată direct, de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 01,50, ar fi fost victima mai multor infracţiuni. Din probatoriul administrat în cauză, a reieşit faptul că femeia ar fi fost obligată să-l urmeze pe bănuit în interiorul unui imobil, iar, mai apoi, ar fi fost agresată fizic şi, prin constrângere, împotriva voinţei sale, bărbatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, în mod repetat”, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti tmris către Agerpres

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Cu aproximativ un an în urmă, o femeie care a avut o relație anterioară cu Bîrleanu a făcut o plângere, susținând că a fost victima unei agresiuni sexuale și a violenței fizice din partea acestuia. Aceasta a cerut emiterea unui ordin de protecție. Potrivit informațiilor furnizate de Gândul la momentul respectiv, femeia a relatat că a început o relație de concubinaj cu Fotomodelul Adrian Vivien Bîrleanu începând cu sfârșitul anului 2018. Susținerea ei a fost că în ultimele trei luni ale relației, acesta ar fi devenit violent. La data de 20 iulie 2022, femeia a afirmat că a fost agresată sexual, împinsă și amenințată cu evacuarea din locuință. Ea a părăsit domiciliul comun la data de 11 august.