Mario Iorgulescu condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare

Mario Iorgulescu a fost condamnat la închisoare
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv la 13 ani și 8 luni de închisoare. Decizia a fost pronunțată astăzi de Curtea de Apel București. În prezent, Mario Iorgulescu este fugit în Italia.

Totodată, Curtea de Apel a revocat hotărârea tribunalului privind obligația lui Mario Iorgulescu de a plăti 200.000 euro daune morale. Însă a fost revocată și plata a 100.000 lei daune materiale. Aceasta din urmă trebuia plătită către doi membri ai familiei bărbatului pe care l-a ucis într-un accident. Daunele vor fi acoperite de către CITY INSURANCE SA, companie de asigurări care se află în stare de faliment.

În 8 septembrie 2019, Mario Iorgulescu se afla la o petrecere în satul Gulia, comuna Tărtășești. Acolo a consumat alcool. În cursul serii, a primit informații că fosta sa iubită se află într-un club din Parcul Herăstrău. Faptul acesta a stârnit o serie de discuții tensionate și certuri la telefon.

Cum s-a petrecut accidentul

La finalul petrecerii, în jurul orei 2:50, Mario Iorgulescu era sub influența alcoolului și a cocainei. S-a urcat în mașina sa, un Aston Martin model DBS, și a pornit către București, conform procurorilor.

A pătruns în București prin Chitila, conducând cu viteze extrem de ridicate, cum arată și înregistrările camerelor de supraveghere de pe traseu. La intersecția dintre Șoseaua Chitilei și strada Teodor Neagoe, a ignorat culoarea roșie a semaforului și a continuat în viteză, apoi a depășit un alt vehicul care circula cu viteză redusă. Ulterior, a pătruns pe contrasens, provocând o coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, care și-a pierdut viața în urma impactului.

Un martor ocular al tragediei a descris în instanță scenele cutremurătoare de la locul accidentului, remarcând că șoferul din cealaltă mașină a fost găsit aruncat pe jos.

» Peste 1,35 milioane d eoameni au murit în accidente în ultimul an

» Cum vrea Mario Iorgulescu să scape de închisoare

Urmăriți Politic Media și pe Google News