Orban, Drulă și Tomac….într-un colț s-au adunat

Înalta Curte
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Ludovic Orban și Cătălin Drulă au fost prezenți la Liga Aleșilor Locali ai PMP. Cei doi lideri au participat la eveniment în calitate de invitați.

Peste 1000 de membrii PMP cu funcții în administrațiile locale au fost prezenți. Aceștia se reunesc la Palatul Parlamentului, pentru a alege conducerea Ligii PMP

În debutul reuniunii, Eugen Tomac a transmis următorul mesaj:

Suntem o voce importantă în administrația publică locală și vom continua să spunem adevărul. PSD și PNL cred că pot minți, șantaja sau cumpăra oameni utilizând resursele publice fără consecințe. Noi însă suntem hotărâți să apărăm fiecare român curajos din această țară care vrea să facă politică liber și exclusiv în interesul oamenilor.

Baronimea locală din toată țara s-a desprins complet de realitatea omului de rând. Acum, în prag de iarnă, toți stau pitiți și fug de cetățeni.

Au promis că nimeni nu va fi lăsat în urmă, dar milioane de români sunt îngroziți de ziua de mâine.Au promis că vor construi spitale și nu au construit nimic.Au promis că vor construi și vor renova școli, dar mii de instituții de învățământ au grupul sanitar în curte.

În cadrul evenimentului, liderul partidului Forța Dreaptei a postat un selfie pe Facebook. În fotografie, Orban apare alături de Eugen tomac și Cătălin Drulă. Postarea a fost însoțită de următorul mesaj: Există opoziție. Există alternativă.

Ludovic Orban și Cătălin Drulă au mai făcut echipă de opoziție în Parlament însă fără succes. Numărul parlamentarilor celor două partide este prea mic pentru a se opune practic coaliției de guvernare

Partidul PMP, nu are reprezentanți în Parlament. Acesta nu a reușit să treacă pragul electoral, la ultimele alegeri. Atunci, liderul partidului era tot Eugen Tomac

Surse: Facebook Eugen Tomac/Ludovic Orban

Urmăriți Politic Media și pe Google News