Alina Gorghiu: România are nevoie de preşedinte liberal!

Alina Gorghiu si Rares Bogdan
Alina Gorghiu si Rares Bogdan
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Alina Gorghiu a afirmat ieri la Pitești că România are nevoie de un preşedinte liberal. Iar acest lucru să fie valabil şi după alegerile din 2024, relatează Agerpres.

O să vedeţi că, în 2024, Partidul Naţional Liberal va obţine un rezultat bun. Și mă refer mai ales la alegerile prezidenţiale, pentru că România are nevoie de o soluţie liberală la Preşedinţie. Pentru mine, cumva, anul 2024 se joacă invers. Respectiv cu gândul la preşedintele României, venind încoace până la alegerile europarlamentare. Credeţi-mă că orice altă soluţie este un semn de întrebare pentru echilibrul scenei politice. Chiar și pentyru pentru stabilitate şi pentru continuarea reformelor, a declarat Alina Ghorghiu.

Tot în același context, europarlamentarul Rareș Bogdan a trasat două obiective pentru PNL. Cheia numărul unu este preşedintele României. Este poziţia cheie, proiecţia forţei. Chiar dacă nu suntem regim prezidenţial de model francez sau de model american. Proiecţia preşedintelui este uriaşă şi acolo e ţinta noastră, preşedintele României, de dreapta, un liberal. Doi – foarte important şi putem câştiga – este Primăria Generală a Capitalei. Aceasta este o poziţie cheie, al doilea politician important votat, după preşedinte”, a afirmat Rareş Bogdan referitor la alegerile din 2024, imediat după cele spuse de Alina Gorghiu.

Noi trebuie să mergem ‘prin noi înşine’, să arătăm forţa pe care o avem şi după aceea să negociem, pentru că, dacă mergem pe liste comune, ridicăm alte forţe politice şi vor fi oameni care vor refuza să ne voteze”, a mai adăugat Rareș Bogdan, citat de Agerpres

 

Urmăriți Politic Media și pe Google News