Patronii stației GPL din Crevedia arestați preventiv

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Cei doi patroni ai stației GPL din Crevedia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă

Avocatul celor doi inculpați a transmis că a atacat deja decizia judecătorilor

În acest dosar, procurorul de caz a emis o ordonanță de instituire a unor măsuri asigurătorii. Zeci de imobile și conturi bancare au fost puse sub sechestru.

Pentru firma Flagas SLR au fost instituită măsura asigurătorie a sechestrului cu privire la 5 imobile din județul Botoșani, 4 în județul Călărași, 28 în județul Dâmbovița, 6 în județul Giurgiu, 19 în județul Ilfov, unul în județul Olt.

Referitor la cei doi patroni ai stației GPL din Crevedia, s-a dispus instituirea măsurii asigurătorii a sechestrului. Acesta se referă la un bun imobil situat în București și 7 conturi bancare aparținând lui Ionut Doldurea. De asemenea, a fost instuit sechestru și pentru 7 bunuri imobile situate în București și 8 conturi bancare aparținând lui Cosmin Stângă.

Cei doi acționari sunt acuzați de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, prev. de art. 255 alin 1 și 2 din Codul Penal.

În ordonanța procurorilor se arată că, că cei doi inculpați, pe o perioadă îndelungată de timp, de cel puțin 3 ani, în mod sistematic, au promovat în cadrul societății o politică de funcționare grefată pe încălcarea repetată a dispozițiilor legale privind derularea operațiunilor de alimentare, transport, transvazare și depozitare cu combustibil GPL.

Urmăriți Politic Media și pe Google News