Cel puțin 20 de tineri au decedat într-un club dintr-o cauză încă necunoscută

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Cel puțin 20 de tineri au decedat într-un club dintr-o cauză încă necunoscută în orașul East London din Africa de Sud, relatează Associated Press

Poliția sud-africană investighează cazul

Nu este clar ce a dus la moartea tinerilor, care se presupune că participau la o petrecere pentru a sărbători sfârșitul examenelor de la școala de iarnă.

Ziarul local Daily Dispatch a transmis că trupurile neînsuflețite erau împrăștiate pe mese și scaune, fără semne vizibile de răni.

„În acest moment nu putem confirma cauza morții”, a declarat purtătorul de cuvânt al departamentului de sănătate, Siyanda Manana.

„Vom efectua autopsii cât mai curând posibil pentru a stabili cauza probabilă a morții. Cei 20 de tineri care au decedat au fost duși la morgă de stat”, a adăugat Manana.

Ministrul poliției, Bheki Cele, era așteptat să viziteze duminică dimineața la fața locului.

Proprietarul clubului, Siyakhangela Ndevu, a declarat pentru postul local eNCA că a fost chemat la fața locului duminică dimineața devreme.

„Încă nu sunt sigur ce s-a întâmplat cu adevărat, dar când am fost sunat dimineața, mi s-a spus că locul era prea plin și că unii oameni încercau să intre cu forța în club”, a spus el.

„Cu toate acestea, vom auzi ce va spune poliția despre cauza morții”, a adăugat Ndevu

Sursă: Associated Press

Urmăriți Politic Media și pe Google News