Doi piloți Air France s-au luat la bătaie în cabina de zbor

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Doi piloți Air France s-au luat la bătaie în cabina de zbor. Incidentul a avut loc pe cursa Geneva – Paris

Potrivit unui oficial al companiei, cei doi piloți Air France, au fost suspendați

Zborul a continuat și a aterizat în siguranță, iar disputa nu a afectat restul zborului, a spus oficialul subliniind angajamentul companiei aeriene față de siguranță.

Pilotul și copilotul au avut o dispută la scurt timp după decolare. Cei doi s-au prins unul pe celălalt de gulere după ce se pare că unul l-a lovit pe celălalt. Echipajul de cabină a intervenit iar un membru al echipajului și-a petrecut zborul în cabina de pilotaj cu piloții, a relatat ziarul elvețian La Tribune

Vestea luptei a apărut după ce agenția de investigare a aerului din Franța, BEA, a emis miercuri un raport. Acesta spunea că unor piloți ai companiei franceze le lipsește rigoarea în respectarea procedurilor în timpul incidentelor de siguranță.

Alt inicdent a avut loc în decembrie 2020. Atunci a avut loc o scurgere de combustibil pe un zbor Air France de la Brazzaville, în Republica Congo, la Paris. Piloții au redirecționat avionul, dar nu au întrerupt alimentarea motorului așa cum cere procedura de scurgere. Avionul a aterizat în siguranță în Ciad, dar raportul BEA a avertizat că motorul ar fi putut lua foc.

Sursă alternativă: Associated Press

Urmăriți Politic Media și pe Google News