Dominic Fritz anunță că îl va în judecată pe omul de afaceri care l-a făcut ”lepră de pui nazist”

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Dominic Fritz anunță că îl va în judecată pe omul de afaceri, Dan Dinu, după ce acesta l-a făcut ”lepră de pui nazist”. Într-o postare pe Facebook, Dan Dinu, om de afaceri din Timișoara a scris:

Dominic Fritz nu ti mai fa poze cu Malkovich, ca n ai niciun merit. Uita te la postarea asta si baga la cap, lepra de pui nazist !

Ulterior, primarul Timișoarei a reacționat:

“Lepra de pui nazist”. Sunt cuvintele cu care, într-o postare recentă, se adresează Dan Dinu, om de afaceri din Timișoara, primarului Timișoarei, a afirmat Dominic Fritz

“Lepra de pui nazist”. Sunt cuvintele la care au dat like, printre alții, parlamentarul Titi Stoica (AUR), parlamentarul PNL Cosmin Șandru (trimis în judecată de DNA), fostul secretar de stat din Ministerul Culturii Ion Ardeal Ieremia (PSD), consilierul local PNL Lorenzo Barabas, consilierul județean PNL Liviu Cocean, avocatul Claudiu Butuza sau ziarista și fosta președintă a clubului Rotary Timișoara, Lia Lucia Epure.

Comentariile sub postarea despre “lepra de pui nazist” au apărut repede: “Bravo domnul Dan Dinu…cacatul asta nazist trebuie expulzat”, “Degeaba ii spui, asta a fost crescut în lagăr…”, “Nevertebrata asta nu are (cap), doar un lindic prelungire la corp”.

Eu nu mă las intimidat nici de Dan Dinu, nici de alți bullies care aprobă un astfel de discurs rasist, vulgar, violent, anti-european și anti-timișorean. Dar ca fiecare dintre noi, am o responsabilitate pentru toți copiii și adulții timișoreni care devin victimele bullying-ului doar pentru că cei din jur se uită în altă parte.

Nu voi permite ca un astfel de discurs să devină normalitate la Timișoara, indiferent cine este ținta lui. De aceea voi reclama postarea la Consiliul Național de Combaterea Discriminării și voi acționa în instanță autorul și pe toți cei care au distribuit-o.

Urmăriți Politic Media și pe Google News