Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan

Dorian Popa a consumat canabis, confirmă analizele de laborator
Dorian Popa a consumat canabis, confirmă analizele de laborator
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Dorian Popa, cunoscut influencer în rândul tinerilor, ar fi fost prins drogat la volan. Acesta era sub influența canabisului, potrivit unor surse citate G4Media. Acesta era îmbrăcat în lenjerie intimă, mai spuns sursele citate.

Acesta a fost condus la o unitate medicală din București pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Potrivit Pro Tv, Dorian Popa se afla la volanul unui Lamborghini

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Cominicatul transmis de Poliție:

La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov- Serviciul Rutier, in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit in trafic, in localitatea Domnesti, un autovehicul, condus de un barbat, iar in urma testarii cu aparatul din dotare au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a substantelor psihoactive.

Intrucat aceasta nu reprezinta o proba in cadrul dosarului penal, conducatorul auto a fost condus la unitate medicala din Bucuresti, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise.

In cauza, conducatorului auto i-a fost retinut permisul de conducere fiindu-i suspendata exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Dorian Popa era în chiloți cand a fost depistat drogat la volan, notează Aktual 24

Sursă foto: Facebook

Urmăriți Politic Media și pe Google News