Dorin Ioan Pînzar condamnat după ce a condus beat mașina primăriei

dorin ioan pînzar
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Dorin Ioan Pînzar, primarul conunei Sucevița, a fost condamnat definitiv pentru că a fost prins beat la volanul mașinii. Automobilul marca Dacia Logan, era proprietatea primăriei

Sentința primită de Dorin Ioan Pînzar este de un an de închisoare cu suspendare cu un termen de supraveghere de doi ani. De asemenea, acesta mai trebuie presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, la Primăria Marginea sau la Primăria Moldoviţa.

În prima instanță, Judecătoria Rădăuți l-a sancționat pe acuzat cu o amendă penală de 15.000 de lei (calculată pentru 250 de zile la 60 de lei pe zi). Cu toate acestea, Curtea de Apel Suceava a considerat că o pedeapsă mai potrivită ar fi închisoarea cu suspendare în locul amenzii penale, notează Stirea Sucevei

Evenimentul a avut loc în data de 17 martie 2022, în jurul orei 03:30, când inculpatul a fost prins în flagrant de polițiști conducând un autoturism Dacia Logan pe DN 17A în comuna Sucevița, județul Suceava.

Testele efectuate pe mostrele de sânge au relevat că avea o alcoolemie de 2,29 g/l alcool pur în prima probă, iar în cea de-a doua, o alcoolemie de 2,05 g/l alcool pur în sânge.

Sentința este definitivă

Dorin Ioan Pînzar este primar al comunei  Sucevița din partea PSD din anul 2012

Foto: Suceava Live

 

Urmăriți Politic Media și pe Google News