Elena Lasconi a fost desemnată candiatul USR la alegerile prezidențiale 2024

Lasconi, alegeri prezidențiale 2024
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Elena Lasconi a fost desemnată candiatul USR la alegerile prezidențiale 2024. Decizia a fost luată în cadrul unui congres extraordinar care a avut loc astăzi

Elena Lasconi a obținut 531 de voturi (94,31%) pentru candidatura sa, în timp ce contracandidații săi, Octavian Berceanu și Dumitru Stanca, au obținut 25 de voturi (4,44%) și, respectiv, 7 voturi (1,24%).

Mulțumesc colegilor mei pentru încredere, pentru onoarea de a mă alege candidatul la alegerile prezidențiale din partea USR!

94,32 la sută din voturile colegilor mei înseamnă pentru mine o responsabilitate uriașă. Va fi foarte greu. Toată viața am ales drumul greu și s-a dovedit a fi cel bun, cu cele mai mari satisfacții. Nu am visat vreodată că voi ajunge aici, dar cred că e de bine pentru că ceea ce m-a adus în acest punct vine din iubire. Iubesc România! Atât, a declarat Elena Lasconi după afișarea rezultatelor

Fac apel la partidele de dreapta să vină să susţină proiectul la prezidenţiale al USR. Spun asta pentru că singura prosperitate pentru România este dreapta, din punctul meu de vedere.

Elena Lasconi, arede 52 de ani, este economist de profesie și are o lungă carieră în televiziune. Din 2020, este primarul USR al municipiului Câmpulung Muscel, fiind realeasă în această funcție în 2024.

Data pentru alegerile prezidențiale din 2024 nu a fost încă stabilită oficial

Urmăriți Politic Media și pe Google News