Giorgia Meloni anunță că se desparte de partenerul său după 10 ani de relație

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Giorgia Meloni anunță că se desparte de iubit după 10 ani de relație. Premierul italian a făcut anunțul printr-o postare pe pagina sa de Facebook

Relația mea cu Andrea Giambruno, care a durat aproape zece ani, se termină aici. Îi mulțumesc pentru anii petrecuți împreună, pentru greutățile prin care am trecut și pentru că mi-a oferit cel mai important lucru din viața mea, care este fiica noastră Ginevra. Drumurile noastre au fost divergente de ceva vreme și a sosit momentul să recunoaștem acest lucru. Voi apăra ceea ce am fost, voi apăra prietenia noastră și voi apăra, cu orice preț, o fetiță de șapte ani care își iubește mama și își iubește tatăl, pentru că eu nu am putut să-l iubesc pe al meu. Nu am nimic altceva de spus despre asta.

Ps. toți cei care sperau să mă slăbească lovindu-mă acasă să știe că, oricât ar spera picătura să scoată piatra, piatra rămâne piatră și picătura este doar apă, a mai transmis Giorgia Meloni îm mesajul în care anunța că se desparte de iubit

Cei doi nu au fost căsătoriți. Andrea Giambruno este jurnalist de televiziune

Potrivit Reuters, Giambruno, care găzduiește emisiunea „Diario del Giorno” de pe Mediaset, parte a grupului de media MFE, a fost recent criticat pentru fragmentele sale din program în care un limbaj vulgar. De asemenea, acesrta a fost surprins într-un moment în care pare să facă avansuri unei colege.

Jurnalistul TV în august a fost criticat pe scară largă pentru comentariile sale aparent de învinovățire a victimelor în urma unui caz de viol în grup, în care se spunea că femeile ar putea evita violul dacă nu se îmbăta prea mult.

Foto: CNN

 

 

Urmăriți Politic Media și pe Google News