Giorgia Meloni, prim ministrul din Italia, păcălită la telefon comedianți ruși

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Giorgia Meloni, care ocupă funcția de prim ministru în Italia, a fost păcălită la telefon de doi  comedianți ruși. Aceștia din urmă au devenit celebri după ce au reușit să înșele mai mulți oficiali europeni. În ultima lor farsă, unul dintre cei doi comedianți s-a prezentat ca fiind preşedintele Comisiei Uniunii Africane.

Comedianții ruși Vovan și Lexus au publicat înregistrarea conversației cu premierul italian. Abia ulterior, Giorgia Meloni și-a dat seama că a fost păcălită la telefon. Această discuție a avut loc pe 18 septembrie, în timp ce delegația Italiei se afla la Adunarea Generală a ONU și depunea eforturi susținute pentru consolidarea relațiilor cu liderii africani.

În discuția publicată de cei doi farsori, Giorgia Meloni își exprimă nemulțumirea față de liderii europeni privind problema migrației.

Europa a crezut mult timp că poate rezolva problema lăsând Italia singură. Ei nu înţeleg că acest lucru este imposibil, pentru că amploarea acestui fenomen implică ar trebui să implice și UE şi ONU.

Dar problema este că pe ceilalţi nu îi interesează. Nici nu mi-au răspuns la telefon când i-am sunat. Toţi sunt de acord că Italia trebuie să rezolve singură această problemă, iar asta este o poziţie foarte stupidă, i-a spus Giorgia Meloni  ”liderului african”.

Italia și Ucraina în vizorul comedianților

Legat de războiul din Ucraina, premierul italian a afirmat că mulţi au obosit. De ambele părți

Sincer vorbind, s-ar putea să ne apropiem de momentul în care toţi vor înţelege că avem nevoie de o cale de ieşire. Problema este de a găsi o cale de ieşire acceptabilă pentru ambele părţi fără a distruge dreptul internaţional.

După ce farsa a ieșit la iveală, guvernul italian a transmis un comunicat prin care spune că regretă că Georgia Meloni a fost „înşelată de un impostor”.

Italia impune taxă de 40% pe profiturile băncilor

♦ Președintele polonez sunat de un comediant rus care s-a dat drept Emmanuel Macron

♦ Vovan și Lexus pe wikipedia

Sursă alternativă: Reuters

 

Urmăriți Politic Media și pe Google News