Ilie Năstase: Îi fac plângere penală tovarășului Isărescu

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Ilie Năstase se declară nemulțumit că finala turneului Ţiriac Foundation Trophy s-a desfășurat la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Fostul număr 1 mondial spune că meciul trebuia să aibă loc la Arenele BNR

Îmi era dor de un turneu de tenis, dar locaţia nu este potrivită. Trebuia să fie la BNR, aş fi dorit la BNR, unde s-a scris istorie de 100 de ani. Îl atenţionez în acest fel pe tovarăşul guvernator al BNR, că în loc să pună semnătura pe o sticlă de vin toţi guvernatorii o pun pe o bancnotă.

Şi vreau să îl atenţionez că îi fac plângere penală că nu lasă sportul să se dezvolte în România, tenisul. De mâine îi fac plângere penală. Terenul nu este al lui, este al românilor, eu m-am născut acolo, nu este terenul lui proprietate privată”, a mai adăugat Ilie Năstase pentru Agerpres

Vezi aici ce spune Rareș Bodgan despre relația liberalilor cu PSD

Finala turneului Ţiriac Foundation Trophy, a fost câştigată de jucătoarea română Irina Begu. Sportiva a câştigat un cec de 15.000 de dolari şi 160 de puncte WTA

În urmă cu câțiva ani, Ion Țiriac, lie Năstase, Simona Halep și alți sportivi au invocat Convenția Europeană a Drepturilor Omului într-un proces. Aceștia au solicitat ca Banca Națională a României să fie obligată să le plătească 2 milioane de euro. Suma solicitată era cu titlu de daune morale generate de imposibilitatea de a mai organiza sau juca competiții de elită pe arenele BNR. Acțiunea acestora a fost respinsă de judecători.

Sursă alternativă: Agerpres

Urmăriți Politic Media și pe Google News