Joe Biden, moment penibil la evenimentul de comemorare a Zilei Z – Debarcarea din Normandia.

Joe Biden, comemorare Debarcarea din Normandia
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Joe Biden a creeat un moment penibil la evenimentul de comemorare a Zilei Z – Debarcarea din Normandia. În videoclip, se vede cum Biden îi strânge mâna lui Macron și apoi se întoarce către soția sa, înainte de a părea că încearcă să se așeze. Pe măsură ce videoclipul continuă, Biden poate fi văzut aplecându-se ușor și întinzându-se în spate, aparent căutând un scaun.

Videoclipul a fost distribuit în timpul discursului lui Biden în Normandia, Franța, pentru a comemora Ziua Z, când forțele aliate au lansat o invazie pe cinci plaje diferite, cu speranța de a elibera Europa de Vest de ocupanții naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În discursul său, Biden a adus un omagiu celor care au murit în Ziua Z din 1944 și a vorbit, de asemenea, despre războiul în desfășurare dintre Rusia și Ucraina.

Un număr mare de utilizatori de rețele sociale au distribuit videoclipul cu Biden pe scenă, mulți criticându-l pe Joe Biden.

„Mulți încearcă să înțeleagă exact ce face Joe Biden la ceremonia de comemorare a Zilei Z,” a scris organizația libertariană Young Americans for Liberty pe X.

Un veteran american care a participat la debarcarea pe Omaha Beach în Ziua Z i-a spus lui Joe Biden să „nu îmbătrânească” în timp ce părea să îi ofere președintelui câteva sfaturi de viață înainte de alegerile din noiembrie.

Biden s-a întâlnit cu zeci de veterani, mulți dintre ei având peste 100 de ani, la Cimitirul American din Normandia, joi, pentru o ceremonie de comemorare a 80 de ani de la ofensivă.

El a salutat și a strâns mâna fiecărui veteran pe care l-a întâlnit, iar cei care au putut să stea în picioare s-au ridicat din scaunele cu rotile pentru a-l saluta. Jill Biden, soția sa, i-a ajutat să stea în picioare în timp ce îl întâlneau pe președinte.

Urmăriți Politic Media și pe Google News