Marcel Ciolacu susține că nu vor avea loc remanieri în guvern

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Marcel Ciolacu a susținut într-o conferință de presă că nu vor avea loc remanieri în guvern

În ultimele zile, în presă au apărut informații potrivit cărora Vasile Dâncu și Virgil Popescu ar fi vizați de o remaniere

Întrebat de jurnațiști la o conferiță de presă la care era prezent și ministrul Apărării, Marcel Ciolacu a răspuns:

Vasile, tu ești remaniat? Dar cine a anunțat remaniere? Există remanieri în guverne. De la UDMR ați anunțat vreo remaniere?

Eu nu am vorbit de această temă. Și îl văd pe domnul Dîncu aici lângă mine și nu a fost remaniat, a spus președintele PSD.

Vasile Dîncu, a spus că politica nu funcționează pe surse

Întrebat dacă PSD va accepta orice propunere privind eventuale remanieri în guvern ale miniştrilor susţinuţi de partid, liderul social-democrat a răspuns:

Pot să mă repet, dacă nu am fost destul de clar: eu îmi aduc aminte, în România s-au chinuit unii câte doi ani, trei ani să creeze coaliţii şi pe urmă au funcţionat câte două săptămâni sau să le creeze de dreapta şi aţi văzut ce dezastru a ieşit.

Această coaliţie creionată şi născută în două săptămâni chiar funcţionează şi eu cred că interesul nostru, al tuturor în acest moment este să funcţioneze şi să depăşim provocările, mai ales internaţionale, pe care le traversăm şi această suprapunere de crize. Restul e can-can. Haideţi să o lăsăm să funcţioneze corect”.

Momentul Video poate fi consultat AICI

Urmăriți Politic Media și pe Google News