Pandele de la Voluntari face un pelerinaj cu un milion de lei

Florentin Pandele și Gabriela Firea
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele, orgnizează un pelerinaj cu 1 milion de lei, relatează Buletin de București. Pelerinajul de la Sfânta Cuvioasă Parascheva din acest an, organizat de Primăria Voluntari, se deosebește de cele din anii trecuți. Respectiv, se remarcă „tăcerea” cu care primarul Florentin Pandele tratează evenimentul, notează publicația citată

Direcției de Educație și Cultură din Voluntari, aflată în subordinea lui Florentin Pandele a postat un anunț în acest sens. Prin care cheamă locuitorii din orașul de la Nord de Capitală în Pelerinaj la Iași, la Sfânta Cuvioasă Parascheva. Pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice a fost publicat doar un anunț care invită societățile comerciale să aplice la licitație.

Primul pelerinaj de la Voluntari la Iași a avut loc în 2005, dar atunci au fost puse la dispoziție doar 17 autocare. Numărul pelerinilor și a autocarelor a crescut constant de la an la an, iar sosirea lor a dus în numeroase ocazii la blocarea traficului în centrul Iașiului. Potrivit publicației Alo Iași, pentru pelerinajul din acest an sunt prevăzute 160 de autocare. Acestea urmează să aducă în Iași cei 8.000 de locuitori din Voluntari.

Valoarea contractului este estimată între 236.208 lei și 915.306 lei. Din contract nu reiese nici dacă masa pelerinilor va fi acoperită din acești bani sau nu.

 

Urmăriți Politic Media și pe Google News