Publicația Recorder anunță o colaborare cu Cristian Tudor Popescu

CTP Cristian Tudor Popescu
CTP - Cristian Tudor Popescu
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

„Publicația Recorder anunță o colaborare cu Cristian Tudor Popescu. Emisiunea va fi difuzată exclusiv online și se va numi  Cap la Cap

Recorder a pornit din nevoia de a face un altfel de jurnalism, însă această meserie e fundamentată pe câteva principii care nu se schimbă niciodată: curajul, verticalitatea, încăpățânarea de a servi mereu interesul public. Deși puțini, în România post-comunistă au existat și ziariști care n-au abdicat de la aceste principii. Și de aceea au rămas mereu relevanți. Au fost importanți indiferent că și-au răspândit ideile pe hârtie tipărită în plumb sau pe ecranele televizoarelor. Pe frecvențele posturilor de radio sau în imensitatea volatilă a internetului.

 Considerăm că vocea acestor ziariști trebuie să se audă în continuare, chiar dacă marile canale de presă au ales să le taie microfonul. De aceea, ne bucurăm să anunțăm că, din această săptămână, Cristian Tudor Popescu va colabora cu Recorder. Acesta pentru realizarea unei emisiuni live, difuzate exclusiv online.

Clarificăm din start că nu ne vom alinia constrângerilor impuse în ultimii ani de televiziunile de știri. Nu avem în fiecare zi un breaking news, nu fiecare seară are nevoie de două ore de dezbateri. Vom intra în direct atunci când realitatea ne aduce în fața unor evenimente importante, încercând să punem cap la cap toate informațiile relevante.”, se arată în comuncatul transmis de publicația de investigații.

Noua emisiune va fi realizată de Anca Simina și Cristian Tudor Popescu

 

 

Urmăriți Politic Media și pe Google News