Soțul senatoarei Diana Șoșoacă a fost condamnat pentru ultraj

Diana Șoșoacă
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă a fost condamnat pentru ultraj. În urmă cu un an și jumătate a agresat un polițist. Incidentul s-a petrecut în scandalul cu o echipă a postului de televiziune Rai Uno.

Incidentul a avut loc în decembrie 2021

Potrivit rechizitoriului, Dumitru Silvestru Șoșoacă l-a tras de uniformă, i-a pus o mână în gât și l-a împins de perete pe agentul de poliție Bălășoiu Gheorghe Teodor din cadrul Poliției Sectorului 1 – secția 4 poliție, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, cauzându-i persoanei vătămate suferințe fizice

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă a primit 180 de zile de amendă-închisoare, urmând ca în final să plătească suma de 18.000 de lei către statul român. În cazul în care bărbatul nu va achita suma respectivă ”cu rea-credință”, pedeapsa s-ar putea comuta într-una de închisoare cu executare. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 1 din București

Dumitru Silvestru nu și-a recunoscut fapta, drept urmare condamnarea a fost formulată fără acord de recunoaștere, scrie fanatik.ro.

În plus, soțul Dianei Șoșoacă este obligat să achite cheltuieli de judecată în valoare de 2.500 de lei. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare.

Potrivit Playtech, Dumitru Silvestru Șoșoacă, bărbatul lucrează ca “şef de tură”. Este angajat la o firmă care se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management. Venitul său de doar 28.000 de lei pe an (2.300 de lei pe lună)

Foto: Playtech

Urmăriți Politic Media și pe Google News