Un diplomat german a fost arestat în Brazilia

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Un diplomat german a fost arestat în Brazilia, acesta fiind suspectat că și-a ucis partenerul de viață

Consulul german Uwe H. a fost arestat de poliția braziliană sub suspiciunea că și-a ucis soțul și că a încercat să mușamalizeze presupusa crimă. Autoritățile au spus că victima, un cetățean belgian, a fost bătută sever anterior

„Versiunea evenimentelor relatată de acest diplomat german a ridicat semne de întrebare. Declarația acestuia este incompatibilă cu concluziile raportului de criminalistică”, a declarat ofițerul Camila Lourenco de la secția 14 de poliție din Rio de Janeiro.

Consulul Germaniei a sunat inițial la serviciile de urgență.

Când au ajuns, diplomatul a spus poliției că soțul său, Walter Henri Maximilien Biot, era bolnav vineri seara și s-a prăbușit, lovindu-se la cap. El a adăugat că soțul său a băut cantități mari în timp ce lua somnifere.

Analiza poliției a locuinței cuplului a scos la iveală pete de sânge pe podea și pe mobilier. Diplomatul german încercase să curețe înainte să vină poliția. Autoritățile cred că a încercat să acopere dovezile.

Potrivit presei locale cuplul a fost căsătorit și împreună de cel puțin 20 de ani

Autoritățile cred că Biot a murit în urma unui traumatism la gât. Pe corp avea cel puţin 30 de urme vizibile de la diverse leziuni, unele vechi de două zile.

Sursă: DW

Urmăriți Politic Media și pe Google News