Andrei Baciu demisionază de la președinția CNAS

Andrei Baciu
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Andrei Baciu demisionază de la președinția CNAS. Acesta a ajuns în această dimineață la sediul DNA unde a fost audiat în dosarul vaccinurilor

Astăzi mă adresez vouă cu sufletul deschis și cu credința nestrămutată în valorile onoarei și integrității. Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, am luat decizia de a-mi înainta demisia de onoare din funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. 

Aleg să îmi înaintez demisia de onoare datorită angajamentului meu față de principiile etice și morale în care cred și pe care le-am susținut întotdeauna, și nu dintr-o obligație legală. 

De-a lungul a nouă ani de când m-am întors în România și în special în ultimii patru ani, în rolurile pe care le-am avut în timpul crizelor globale pe care România le-a traversat, am acționat cu un respect neclintit pentru legislație, instituții și cetățeni. Medic fiind, am pus mereu pe primul loc binele pacienților. 

Am încredere deplină în actul de justiție, convins fiind că adevărul și dreptatea vor prevala. Vă mulțumesc și vă sunt recunoscător tuturor pentru încrederea și susținerea pe care mi le arătați, a transmis Andrei Baciu

Ajuns la sediul DNA, acesta a spus: „Nu am altceva de declarat decât ce am comunicat azi”

Andrei Baciu a fost vicepreședintele Comitetului Național de Vaccinare în perioada pandemiei

Foto: Gov.ro

Urmăriți Politic Media și pe Google News