Clotilde Armand are din nou probleme; sancționată pentru depășirea limitei de viteză

Clotilde Aramand
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Clotilde Armand, a fost sancționată cu avertisment pentru depășirea limitei de viteză pe un sector de drum din București. Potrivit unor surse judiciare, primarul Sectorului 1 din București, avea o viteză de 77 km/h. Aceasta pe un pe bulevard unde limita de viteză este de 50 km/h.

Potrivit G4 Media, pentru depășirea limitei de viteză, primărița a fost sancționată contravențional cu avertisment scris și 3 puncte penalizare.

​​Amintim că Primarul Sectorului 1 este urmărită penal  pentru infracțiunea de favorizarea unor persoane. Dosarul a fost deschis după ce Agenția Națională de Integrite a constatat un conflict de interese în cazul lui Clotilde Armand. Ea ar fi semnat dispozițiile prin care s-a numit pe sine manager al unui proiect finanțat din fonduri europene.

„Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție”, proiect finanțat din fonduri europene, ar fi produs un folos material pentru sine în cuantum de 18.720 de lei. Clotilde Armand a fost audiată la Parchet în calitate de suspect în acest dosar. Reamintim, ANI o acuză de incompatibilitate și conflict de interese.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, citat de Agerpres, suspecta a semnat o dispoziţie prin care s-a desemnat manager al proiectului amintit. Codul de identificare al proiectului este MySMIS 152134, cod SIPOCA 1151. Foloasele materiale necuvenite constau în venituri aferente activităţilor prestate în calitatea de manager de proiect. Ulterior primei dispoziții, Clotilde Armand a semnat mai multe dispoziții prin care și-a majorat indemnizația lunară brută.

Așa cum am mai spus, am respectat legea în cazul proiectului pe fonduri europene și am contestat în instanță raportul ANI. Am încredere în Justiție, a fost reacția edilului

Urmăriți Politic Media și pe Google News