Directorul Ryanair a fost atacat cu prăjituri la Bruxelles

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Directorul Ryanair a fost atacat cu prăjituri la Bruxelles de către un grup de activiști de mediu, în semn de protest. Michael O’Leary, a fost lovit cu prăjituri cu cremă în timp ce se pregătea pentru protestul companiei sale aeriene la sediul Comisiei Europene

CEO-ul Ryanair sorta niște cutii alături de un decupaj de carton al președintelui Comisiei, Ursula von der Leyen. Un activist s-a apropiat brusc și i-a uns fața cu o plăcintă cu cremă. Atacul ei a fost urmat rapid de altul, care a aterizat de data aceasta în ceafă. Așa cum se vede în videoclipul postat pe rețelele de socializare.

Activiștii au strigat „Bine ați venit în Belgia” și i-au spus să oprească poluarea cu avioanele. Michael O’Leary, ”îmbrăcat în cremă”, a răspuns „Bravo”! După care și-a scos jacheta și a continuat să se pregătească pentru evenimentul său.

Directorul Ryanair se afla la Bruxelles pentru a promova petiția Ryanair care îndeamnă Comisia să protejeze zborurile din întreaga Europă atunci când controlorii de trafic aerian intră în grevă. Compania aeriană a fost forțată să anuleze sute de zboruri în această vară. Aceasta din cauza grevelor ATC. O’Leary a declarat că peste 1 milion de persoane au semnat petiția sa.

Michael Kevin O’Leary este un om de afaceri irlandez – CEO al grupului Ryanair. Cu o avere netă de aproximativ 848,6 milioane EUR în aprilie 2018. Este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri ai Irlandei

Sursă alternativă: NewsBrief

Urmăriți Politic Media și pe Google News