Fotbalistul Jerome Boateng amendat pentru că și-a agresat iubita

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Fotbalistul Jerome Boateng a fost amendat cu 1,2 milioane de euro pentru că și-a agresat iubita, relatează DW

Jucătorul echipei naționale de fotbal germane Boateng a făcut apel la o condamnare inițială. El a fost găsit vinovat că și-a agresat fosta parteră în urma descalificării echipei de la Cupa Mondială 2018.

Boateng a fost condamnat inițial la o amendă de 1,8 milioane de euro în 2021. El a negat acuzația și a făcut apel la sentință.

Tribunalul din München a confirmat miercuri că acesta s-a făcut vinovat de agresiune. Amenda i-a fost însă redusă în conformitate cu scăderea venitului net a inculpatului de la sentința inițială.

Procuratura a cerut o pedeapsă de 18 luni de închisoare cu suspendare, apărarea a cerut achitarea.

Agresiunea pentru care a fost condamnat Boateng a avut loc într-o vacanță de lux în Caraibe, alături de fosta lui iubită, în 2018.

Ea l-a acuzat pe fotbalistul Jerome Boateng că a lovit-o cu pumnii în timpul unei cearte. Femeia și-a pierdut temporat răsuflarea. Instanța a declarat miercuri că a considerat această afirmație corectă.

„Pentru condamnarea instanței, acuzatul a aruncat o geantă frigorifică în direcția co-acuzatorului, provocându-le durere în timpul unei ceartări într-o vizită de vacanță în Caraibe. co-acuzatorul în timpul unei altercații fizice și a provocat răni suplimentare. În aceste cazuri, co-acuzatorul a fost și el insultat”, se arată în hotărârea instanței.

În favoarea lui Boateng, instanța a subliniat antecedentele sale penale curate și faptul că incidentul a avut loc cu ceva timp în urmă.

Sursă: DW

Urmăriți Politic Media și pe Google News