Încă o persoană ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

O femeie în vârstă de 73 de ani a fost ucisă de un polițist. Acesta a lovit femeia pe trecerea de pietoni

Polițistul se afla în timpul liber

Victima s-a dezechilibrat după ce a fost lovită de mașină, s-a lovit cu capul de asfalt și s-a stins din viață la spital

„La data de 18 august a.c., în jurul orelor 12:19, polițiștii orașului Popești Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie. Aceasta a anunțat faptul că un pieton a fost lovit, pe o stradă din localitate. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Popești Leordeni pentru efectuarea de activități din competență, iar din primele verificări a rezultat faptul că, pe DN4, din Popești Leordeni, un conducător auto ar fi surprins și accidentat o persoană, respectiv o femeie, în vârstă de 73 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. Au fost acordate primele îngrijiri medicale, iar ulterior a transportat victima la o unitate spitalicească din București, a transmis Poliția.

Polițistul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. Oamenii legii fac toate verificările pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Agentul de poliție este acuzat de vătămare corporală din culpă.

Nu este prima persoană ucisă de un polițist pe trecerea de pietoni

În luna ianuarie un alt polițist a lovit pe trecerea de pietoni două fete. Una din ele a decedat atunci pe loc

Urmăriți Politic Media și pe Google News