Premierul Finlandei filmat în timp ce dansează haotic, sub influența băuturilor alcoolice

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Premierul Finlandei filmat în timp ce dansează haotic alături de un grup de prieteni. Aceasta a recunoscut că a consumat alcool

Sanna Martin spune că nu a consumat droguri în timpul unei petreceri „sălbatice” într-o casă privată, adăugând că nu a făcut nimic rău când și-a lăsat părul jos și a petrecut cu prietenii.

Un videoclip postat pe o rețea de socializare arată șase persoane dansând și mimând o melodie în fața unei camere. Printre care și premierul Finlandei Sanna Marin. Mai târziu în videoclip, Marin, în vârstă de 36 de ani, este în genunchi pe ceea ce pare a fi ringul de dans. Aceasta ține brațele în spatele capului, dansând în timp ce imită o melodie.

„Sunt dezamăgită că a devenit public. Am petrecut seara cu prietenii. Petrecut, destul de sălbatic, da. Am dansat și am cântat”, a spus Sanna Martin pentru postul finlandez YLE.

Nu am consumat droguri sau altceva decât alcool. Am dansat, cântat și petrecut și am făcut lucruri perfect legale

Marin a devenit cel mai tânăr prim-ministru al Finlandei în decembrie 2019. A spus că își petrece timpul liber cu prietenii la fel ca alții de vârsta ei și că intenționează să continue să fie aceeași persoană ca înainte.

În iulie, Marin a participat la un popular festival rock finlandez. În decembrie, ea și-a cerut scuze publice după ce a ieșit la club până la ora 4 a.m. fără telefonul de la serviciu, nefiind astfel informată că a fost în contact strâns cu o persoană pozitivă cu COVID-19. Ea nu a fost testată pozitiv.

În urma clipului apărut public, un parlamentar a cerut ca premierul Finlandei să fie testat anti-drog

Sursă alternativă: Associated Press

Urmăriți Politic Media și pe Google News