Încă un deputat USR demisionează și se înscrie în noul Partid REPER

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Încă un deputat USR demisionează și se înscrie în noul Partid REPER. Este vorba Cătălin Teniță, deputat de București

Am decis să îmi dau demisia din USR. De la 1 septembrie, Partidului REPER, a transmis acesta

Nu este un abandon. Mă alătur unor colegi de-ai noștri care sunt îndreptățiți să fie reprezentați și ale căror energii trebuie utilizate în politică, colegi care acum construiesc REPER. Rămân în continuare deschis proiectelor din USR și vă stau oricând la dispoziție pentru consultări și întrebări în cadrul cabinetului parlamentar.

Cred că responsabilitatea mea actuală este să aduc împreună oamenii care înțeleg că suntem la mijlocul drumului către o Românie mai bună și că nu putem sta deoparte.

Le mulțumesc în mod deosebit colegilor din echipa CURAJ pe lista cărora am candidat la președinția USR. Cred ca opțiunea lor de a rămâne în partid ca un grup de reformă internă este o opțiune la fel de validă și de curajoasă ca aceea de a construi alternative din exterior. Îi îndrum pe toți cei care decid să rămână în USR să îi susțină.

Cătălin Teniță a candidat recent pentru funcția de președinte al USR. Acesta a obținut 14,8% din voturi

Noul partid REPER este înființat de o mare majoritate a foștilor membrii PLUS. Aceștia au demisionat din USR în frunte cu Dacian Cioloș, nemulțumiti de conducerea actuală a USR

În prezent, REPER este condus de Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru

Urmăriți Politic Media și pe Google News