Marcel Ciolacu: PSD e singurul partid capabil să gestioneze crizele din România

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Marcel Ciolacu susține că PSD e singurul partid capabil să gestioneze crizele din România. Președintele PSD a transmis recent două mesaje în acest sens pe pagina sa de Facebook

Avem crize suprapuse. Niciodată nu s-a întâmplat acest lucru. Dacă deschizi televizorul, toată lumea vorbește despre aceste crize.

Eu vă spun, în schimb, că PSD va trece România cu bine de aceste crize. Eu vă spun că PSD e singurul partid din România capabil să gestioneze aceste crize suprapuse. Să nu credeți, însă, când vom depăși aceste crize, că toată lumea ne va aplauda sau ne va întâmpina cu flori. Nu! În schimb, toată lumea și toți românii ne vor respecta și cred că acest lucru este cel mai important.

Într-o postare anterioară, Marcel Ciolacu, spunea:

Mă voi lupta din toate puterile pentru ca antreprenorul român să fie susținut de stat prin programe de sprijin care să le ofere granturi, împrumuturi și garanții pentru că IMM-urile reprezintă coloana vertebrală a economiei.

Iar datele ne arată că antreprenorii români produc mai mult profit decât marile corporații străine!

De aceea, nu îmi schimb părerea că este nevoie de o supraimpozitare cu caracter temporar a marilor afaceri. Cele de peste 100 de milioane de euro! Este o soluție care poate genera mai multă echitate economică și care asigură fonduri suplimentare pentru a depăși perioada complicată prin care România trece, alături de întregul continent.

Sursă: Facebook

Urmăriți Politic Media și pe Google News