Medicul Cătălin Cîrstoiu prins din nou cu minciuna

medicul Cîrstoiu
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Medicul  Cătălin Cîrstoiu a fost recent acuzat de incompatibilitate după ce o investigație jurnalistică Hotnews a relevat că acesta lucrează atât ca manager la Spitalul Universitar de Urgență București (SUUB), cât și ca medic la clinica privată a familiei sale. În apărarea sa, el a declarat că la clinica Anemona se ocupă exclusiv de „formare profesională a medicilor specialiști și rezidenți”.

Însă, potrivit unui răspuns obținut de publicația citată de la Colegiului Medicilor, unitatea saniatară deținută de medicul Cătălin Cîrstoiu nu este autorizată să ofere educație medicală continuă.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de alianța PSD-PNL la Primăria Capitalei, a mai fost acuzat de furnizarea de informații incorecte în spațiul public. Recent, acesta a relatat în mod fals o conversație cu o jurnalistă care i-a adresat câteva întrebări. Confruntat cu această minciună, medicul a recunoscut și a declarat că este o eroare pe care și-a asumă

Cîrstoiu nu a oferit răspunsuri la întrebările adresate de HotNews.ro cu privire la activitățile de formare profesională pe care pretinde că le-a desfășurat la clinica sa privată, Anemona. Recent, premierul Ciolacu i-a luat apărarea, afirmând că medicul este victima unui atac mediatic.

De mult timp nu am mai văzut un jihad aşa pe un candidat. Mi-aduce aminte de alţi candidaţi, mai ales pentru funcţia de preşedinte. Ce se întâmplă acum, chiar cu unul dintre acei candidaţi am vorbit azi dimineaţă la telefon şi am şi spus că nu am mai văzut

Citește integral pe Hotnews

Urmăriți Politic Media și pe Google News