Nicolae Ciucă a expus o uniformă cu grade false la expoziția veteranilor

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Nicolae Ciucă a expus o uniformă cu grade false la expoziția veteranilor organizată cu ocazia Zilei veteranilor din Teatrele de Operații

Evenimentul a fost organizat la Centrul pentru recuparea veteranilor. În cadrul unei expoziții militare de acolo, premierul Ciucă a expus o uniformă care a fost purtată de acesta in misiunile din Irak. Mai precis, uniforma expusă a fost purată de actualul premier la bătălia de la Nassiria din 2004. Chiar și bocancii purtați de acesta au fost expuși

La momentul respectiv, Nicolae Ciucă acesta avea gradul de locotenent-colonel. Însă, pe umerii uniformei expuse apar 4 stele. Sunt însemnele gradului de general, pe care, premierul l-a obținut abia în anul 2015.

Practic, Nicolae Ciucă și-a ă-înaintat în grad uniforma purtată acum aproape 20 de ani. Ridicol și penibil

Pentru militarii Armatei Române este o zi cu rezonanță. O expresie a recunoștinței pe care toți o purtăm militarilor întorși din misiuni şi eroilor care și-au pierdut viața în teatrele de operații.

Curajul și dedicarea lor fac cinste României. Misiunile încheiate cu succes contribuie la siguranța și protecția de care cetățenii români și economia noastră beneficiază astăzi.

Asemenea bravilor veterani ai celui de Al Doilea Război Mondial, ați contribuit la scrierea istoriei acestei țări. La consolidarea profilului internațional al României.

Respectul de care se bucură Armata României în rândul partenerilor internaționali vi se datorează și dumneavoastră.

Vă salut cu respect și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut și faceți pentru România, a declarat Ciucă la eveniment

Sursă alternativă: Gov.ro

Urmăriți Politic Media și pe Google News