Preotul Visarion Alexa a fost reținut de poliție pentru agresiune sexuală

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Preotul Visarion Alexa a fost reținut de poliție pentru agresiune sexuală. O femeie în vârstă de 37 de ani a depus o plângere la Secția de Poliție 20 din București pe 17 august. Ea le-a pus polițiștilor că a fost agresată sexual, chiar în timpul spovedaniei.

Autoritățile propun arestarea preventivă a bărbatului. Activitatea polițiștilor a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Vezi aici ce spune Rareș Bogdan despre relația liberalilor cu PSD

Potrivit unui anunț al Patriarhiei române, prima măsură luată, până la confirmarea culpei prin finalizarea anchetei derulate de autoritățile abilitate, este suspendarea de la slujirea preoțească. Arhiepiscopia a mai transmis că va începe o anchetă

Relaţia de duhovnic a fost dublată de o relaţie de prietenie, partea vătămată recunoaşte acest lucru. Dânsa comunica aproape non-stop, noaptea, ziua cu părintele şi în această relaţie. Pe fondul acelei prietenii şi abordări personale, a intervenit şi acest eveniment, incident din aprilie 2022. Nu a existat o relaţie foarte profundă. A depus plângerea pe 20 iulie în ultima zi în care se putea formula plângere şi acesta este un lucru destul de discutabil”, a declarat avocata preotului citată de News.ro

Preotul Visarion Alexa este cunoscut pentru aparițiile sale în mass-media.

Potrivit unor surse judiciare citate de G4Media, Preotul Visarion Alexa a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia a fost luată de Judecătoria Sectorului 6.


Urmăriți Politic Media și pe Google News