Președintele Senatului, decalarație imbecilă la adresa revoluționarilor

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Președintele Senatului, Alina Gorghiu a făcu decalarație imbecilă la adresa revoluționarilor, potrivit unui medic psihiatru

Alina Gorghiu a participat la Timișoara la o ședință festivă dedicată evenimentelor din Decembrie 1989. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean.

După eveniment, președintele senatului a declarat presei: „Sunt bucuroasă că am avut ocazia să fiu alături de ei. Astăzi şi le urez un lucru pe care li-l urez tuturor românilor: Să uite traumele de la Revoluţie. Să îşi aducă aminte că au ajutat enorm de mult această Românie cu efortul şi cu curajul lor. Să participe activ la eforturile societăţii româneşti, pentru că perioada este foarte complicată şi avem nevoie de fiecare om într-un 2023 care va fi unul dificil

În urma declarației sale, medicul psihiatru, Gabriel Diaconu a reacționat:

Mă obligă să denunț declarațiile politicianului Gorghiu ca fiind absolut imbecile

Măi cucoană,

Dumneata dacă dai teză la empatie într-o clasă de nuci, tot nu iei notă de trecere

Oameni precum mata, cucoană, existați și aveți astăzi platformă de diseminare de mesaj pentru că înaintașii voștri și-au dorit o altfel de lume, o altfel de țară, un altfel de destin.

Este o imbecilitate, madam. Este genul de declarație boantă de orice logică, rațiune ori empatie pentru care, mai apoi, îți iei o vacanță prelungită de la viața publică, eventual te reprofilezi pe-o cracă socială mai adecvată. Pe vremuri, în copilăria mea, îi spuneam ”muci în fasole” sau ”oiște în gard”.

Nu mai bine scuipai mata pe steag, fix în locul ăla unde-ar trebui să fie gaura? Adică acolo unde-ar trebui să ai măcar un pic de suflet, că doar mata ești cu galben și albastru, roșul e la ceilalți.

Nu, nu adversarii dumitale politici. Ăia care și-au vărsat roșul pe caldarâm în 1989.

Reacția integrală AICI


Urmăriți Politic Media și pe Google News