Romania TV amendată pentru reportajul cu scroafa din coteț

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Romania TV fost amendată pentru reportajul cu scroafa din coteț, relatează Pagia de Media. O invitată s-a filmat cu scroafa-n coteţ ca să o atace pe Delia, după ce artista a declarat că nu face copii.

Reportajul a avut loc în emisiunea Punctul culminant moderată de Victor Ciutacu, din 20 octombrie. România TV a difuzat un material în care Amalia Bellantoni era filmată în coţet, lângă scroafa cu pui. Aceasta susținea că îi dă o lecţie Deliei Matache despre cum să fie mamă.

Filmarea venea în contextul în care un mesaj al Deliei Matache stârnea un val de reacţii în mediul online: „Nu fac copii. Suntem prea mulţi, consumăm hrană, poluăm.”

Amalia Bellantoni, a sous în reportajul la România TV: Ia uitaţi-vă aici, exemplu de scrofăreală, salvată, fără ochi, fără ureche. Ia uitaţi ce frumuseţe a făcut şi nu se mai plânge că suntem mulţi, că mâncăm şi că râgâim, şi că băşim…

Mai terminaţi cu băşinile astea de Uniunea Europeană că suntem mulţi şi că trebuie să ne mâncăm între noi. Animalelor ce sunteţi, nici măcar animal din ăsta nu vă pot spune…animalelor.

Citați de Pagina de Media, câțiva membri CNA au declarat:

Să ajungi până acolo, să te bagi în coteţ, şi să filmezi, şi să sugerezi că Delia este de mai joasă speţă

Scena aia este de un grotesc absolut de necrezut cu doamna Belanttoni care stă lângă scroafa cu purcei şi vorbeşte despre cum e să fii mamă. Nu se poate descrie. E absolut îngrozitor

Pe mine m-a îngrozit acea imagine. Mi s-a părut de un grotesc ieşit din comun… E o mare jignire adusă acelui animal.”

Romania TV a fost amendată cu 10.000 de lei de CNA pentru acest clip. Sancțiunea a venit în baza articolului 64

Mai mult pe Pagina de Media

Urmăriți Politic Media și pe Google News