Șeful Gărzii de Mediu București revine în funcție

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Șeful Gărzii de Mediu București revine în funcție. Viorel Glăman revine în funcţia de Comisar-Șef al Gărzii de Mediu Bucureşti, la 3 ani după ce a fost demis de șefa Gărzii Naționale de Mediu. Demiterea a avut loc atinci la cererea ministrului Mediului, Costel Alexe.

În 4 martie 2020, după o poluare foarte gravă a Capitalei, ministrul Mediului Costel Alexe cerea demiterea acestuia

Viorel Glăman s-a remarcat în spaţiul public prin fotografii călare pe un porc sau la terasă la bustul gol, dar şi a afirmaţiilor precum aceea că își dă seama dacă în Capitală e poluare atunci când iese din casă și „se uită pe cer”, notează EuropaFm

Din 2020 şi până în prezent, Viorel Glăman ar fi ocupat mai multe poziţii în cadrul Gărzii de Mediu Bucureşti. La achiziţii sau resurse umane. El a fost repus pe funcţie în urma unei decizii a instanţei, după ce a dat Garda de Mediu în judecată. Acesta a reclamat faptul că nu şi-ar fi dat acordul pentru a fi detaşat.

G4Media.ro a scris în repetate rânduri cum Garda de Mediu a fost condusă din 2015 de Viorel Ionel Glăman. Un personaj susținut de PSD și menținut în funcție de PNL cu un trecut profesional misterios. Garda de Mediu București s-a remarcat doar prin pasivitatea față de poluatori. Glăman a ieșit în evidență prin intermediul postărilor pe Facebook în ipostaze ridicole.

În 2020, șeful Gărzii de Mediu București a fost întrebat dacă știe ce este acela un ecosistem. A răspuns: Nu știu

„Grup organizat” şi „Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei” sunt câteva dintre expresiile folosite de Șeful Gărzii de Mediu București

Mai multe fotografii pe G4Media

Urmăriți Politic Media și pe Google News