Șoferiță de BMW, a blocat tramvaiul o ora ca să-și pună gene false

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

O șoferiță de BMW, a blocat tramvaiul timp de o ora ca să-și pună gene false, relatează Monitorul de Galați

Poliţia Locală Brăila a fost anunţată telefonic de către Dispeceratul Braicar că, pe str. Octav Doicescu, un autoturism marca „BMW” este parcat aproape de linia de tramvai. Circulaţia pe calea de rularea fost blocată. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Circulaţie pe Drumurile Publice din cadrul Poliţiei Locale Brăila. Şoferul autoturismului a fost identificat. Era o persoana de sex feminin în vârstă de 24 de ani, din localitatea brăileană Movila Miresii.

Sosită la faţa locului, după aproximativ 50 de minute, aceasta a explicat că s-a grăbit să parcheze. Motivul invocat de aceasta fiind o programare la un tehnician extensii de gene. Tânăra susține că nu şi-a dat seama cum a poziţionat automobilul. A spus că nu a realizat că autoturismul său BMW a blocat tramvaiul. Tânăra a fost sancţionată contravenţional cu suma de 580 lei şi a primit şi 3 puncte de penalizare.

Acum 2 ani în București un alt șofer de BMW a blocat tramvaiul și a refuzat să elibereze calea de rulare. Atunci, vatmanul l-a impins până când acesta a demarat de pe loc. A urmat o ceartă între aceștia. Soferul a fost sancționat atunci cu o amendă de 2230 lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul de conducere pentru 30 de zile

Sursă alternativă: Monitorul de Galați

Urmăriți Politic Media și pe Google News