USR anunță un nou pol politic cu PMP și Forța Dreptei

Ludovic Orban
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Nou pol politic de dreapta este în stare de definitivare și va avea pe USR în poziție centrală. Astfel, USR anunță că negocierile cu PMP și Forța Dreptei sunt în stadiu avansat. Președintele partidului a afirmat că USR este la un punct de maturitate. Obiectivul USR este de a avea o listă comună pentru alegerile europarlamentare cu PMP și Forța Dreptei.

„Negocierile cu partenerii noştri, cu care formăm acest pol de dreapta, după cum ştiţi că am luat un mandat la Congresul din iunie, sunt într-un stadiu avansat. Merg foarte bine, iar obiectivul este să avem o listă comună pentru alegerile europarlamentare. Nu am un anunţ în acest moment să fac despre finalizarea acestor discuţii. Dar sperăm să-l avem cât mai curând în perioada următoare. Apoi, intrăm pe ultima turnantă către aceste alegeri extrem de importante”, a declarat Cătălin Drulă. Informația a fost furnizată de Agerpres

Întrebat dacă speră ca PNL să se rupă de PSD şi USR să creeze un pol de dreapta împreună cu liberalii, Drulă a spus: „Cine crede că poate să facă manevra alba-neagra şi cine nu îşi mai aduce aminte că întorcea ziarul ca să nu ştie exact sub care cupă este acea bilă, adică crede că poate într-o guvernare să iei voturi de dreapta, că PNL a luat voturi de dreapta şi să le pui în buzunar la Marcel Ciolacu şi după aia tu te speli pe mâini şi să spui: priviţi că nu s-a întâmplat nimic, se înşeală”.

» USR joacă dur și anunță că nu poate fi intimidată

Urmăriți Politic Media și pe Google News