Dana Budeanu îi explică lui Ion Cristoiu cum trebuie să fie un bărbat adevărat

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Dana Budeanu i-a explicat lui Ion Cristoiu cum trebuie să fie un bărbat adevărat. Invitată în emisunea Față cu în Față cu Ion Cristoiu, aceasta a fost întrebată cum trebuie să fie un bărbat adevărat

„Bărbatul ideal este cel mai cuminte golan, a spus Dana Budeanu. Un bărbat dacă nu e și golan, nu e bărbat. Nu există. Acesta este misterul bărbatului, golănia. Bărbatul se naște vânător. Femeile nu au cum să fie fericite din moment ce ele își doresc un cățel care să alerge prin casă și să facă treburi de femei. Bărbatul trebuie lăsat să fie bărbat. Părerea mea este că femeia distruge de fapt bărbatul.

În Evul Mediu, bărbatul era bărbat. Dacă venea acasă și nu găsea totul țiplă, era nenorocire. Știți de ce se dărâmă societățile în general? Pentru că nu-și respectă fiecare locul, menirea. Dacă femeia și-ar respecta menirea ei pe pământ și bărbatul la fel, am trăi într-o lume fantastică.

Femeia este această minune trimisă de Dumnezeu pe pământ pentru a procrea. Femeia ține totul, iar bărbatul trebuie s-o protejeze. Noi trăim invers acum, a mai adăugat Dana Budeanu

Dana Budeanu mai susține că stagiul militar obligatoriu ar trebui reintrodus

„De aia urlu să fie introdusă armata obligatorie, ca să înţelegeţi ce înseamnă şi ce fac aceşti oameni de dimineaţa până seara, faţa de care aveţi atitudine precum: scuipat, înjurat, persiflat, batjocorit… Nu cunosc legislaţia, probabil e prea blândă, pentru că, cu siguranţă, dacă aduci orice fel de injurii oriunde pe glob eşti arestat pe loc.

Clipul video poate fi urmărit AICI; Foto: Captură Youtube/Gândul

Urmăriți Politic Media și pe Google News