Momentul în care o femeie căzută cu mașina în apă este salvată surprins de un parașutist

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Momentul în care o femeie căzută cu mașina în apă este salvată surprins de un parașutist. Incidentul s-a întâmplat pe un canal din Florida

Un videoclip de pe Instagram a surprins momentul dramatic în care un bărbat care zbura într-un dispozitiv de paramotor a comorât pentru a salva o femeie scufundată într-un canal cu mașina ei, în comitatul Miami-Dade.

Cristiano Piquet, fondatorul Piquet Realty, zbura cu un prieten înainte de biserică, când a văzut o femeie căzută cu mașina în apă. Piquet a povestit incidentul în videoclipul său, care a fost postat pe 31 octombrie, la o zi după incident

„Doamne, am căzut cu mașina aici”, i-a spus femeia lui Piquet în videoclip.

Filmarea lui Piquet, de aproximativ un minut și jumătate. Arată întreaga succesiune a evenimentelor. Acesta filmează chiar din momentul în care aterizează într-un câmp deschis, până în momentul în care femeia este trasă la țărm. Femeia poate fi auzită țipând după ajutor în videoclip. Imaginile au arătat și personalul de salvare la fața locului.

Piquet începuse să filmeze când un aligator din apă i-a atras atenția, a spus el pentru Miami Herald.

„M-am întors să fac o fotografie aligatorului și am văzut o mașină sub apă”, a spus Piquet. „Am zburat mai aproape de mașină și am văzut o femeie deasupra”.

Clipul video poate fi vizionat AICI

Sursă alternativă: Insider News

Urmăriți Politic Media și pe Google News