Dmitri Medvedev afirmă că Rusia va anexa noi regiuni rusești

Dmitri Medvedev și Putin
buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Dmitri Medvedev afirmă că Rusia va anexa noi regiuni rusești, relatează TASS. ”Rusia își va continua operațiunea militară specială până când va distruge complet regimul nazist din Ucraina și își va elibera pământurile inițiale”. Așadar, încă o declarație belicoasă de la vicepreședintele Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev.

„Operațiunea militară specială va continua până când pământurile originale rusești vor fi eliberate de inamic”, a scris Dmitri Medvedev pe Telegram. Postarea a fost făcută de Ziua Reunificării Republicilor Populare Donețk și Lugansk și a regiunilor Zaporojie și Herson cu Rusia.

Medvedev mai spus că în urmă cu un an, locuitorii acelor regiuni au luat o decizie care le-a schimbat viața de a se reuni cu Patria lor. „Alegerea lor a devenit un simbol nu numai al justiției istorice restaurate, ci și al unității poporului rus. Al puterii sale de voință enormă și al hotărârii”, a afirmat fostul președinte rus

„Victoria va fi a noastră și vor fi mai multe noi regiuni rusești”, a adăugat Medvedev. Rusia continuă să se bazeze pe mercenari și unități de voluntari din armatele private în războiul său împotriva Ucrainei. Aceasta chiar și după revolta lui Wagner, potrivit unei evaluări a informațiilor militare britanice.

Un clip difuzat de Kremlin arată că președintele rus Putin se întâlnâlnit cu Andrey Troshev. Fostul șef de stat major al grupului de mercenari Wagner a fost însărcinat de președinte să înființeze noi „unități de luptă de voluntari”.

La întâlnire a fost prezent și ministrul adjunct al apărării rus Yunus-bek Yevkurov. Ultimul, a fost văzut recent vizitând națiuni africane.

Sursă: alternativă: TASS

 

Urmăriți Politic Media și pe Google News