Dmitri Rogozin a fost rănit în urma unui bombardament din Donețk

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Dmitri Rogozin a fost rănit în urma unui bombardament din Donețk, transmite TASS.

Fostul director general al Roscosmos și acum liderul echipei de consilieri militari din Donbass, a fost rănit în Donețk în urma unui atac cu obuze al trupelor ucrainene, a declarat joi consilierul său pentru TASS.

„Un hotel dintr-o suburbie din Donețk care găzduiește o echipă de consilieri militari condusă de Dmitri Rogozin a fost bombardat. Dmitri a fost rănit la spate. A fost dus la spital. Viața lui nu este în pericol”, a spus el, adăugând că încă mai multe oameni au fost răniți.

„În mod evident, a fost o lovitură țintită. Specialiștii tind să creadă că focul a fost deschis de la un sistem de artilerie autopropulsat Caesar de 155 mm, fabricat de compania franceză Nexter”, a spus asistentul.

Trupele ucrainene au deschis focul în districtul Leninsky din Donețk miercuri seară. Două persoane au fost ucise, alte câteva au fost rănite, se mai arată în comunicat

De asemenea, prim-ministrul Republicii Populare Donețk (RPD) Vitali Khotsenko a fost rănit în urma bombardării unui hotelului din Donețk. Viața lui este în afara oricărui pericol, a declarat joi secretarul său de presă Mina Akhverdiyeva

„Prim-ministrul DPR Vitali Khotsenko a fost rănit în bombardarea unui hotel din Donețk. Nu există nicio amenințare la adresa vieții lui. Mai mulți oameni au fost, de asemenea, răniți”, a spus ea.

Serviciul de presă al lui Khotsenko a declarat pentru TASS că se simte bine.

Sursă: TASS

Urmăriți Politic Media și pe Google News