După ce a instanța i-a respins recursul, Elena Udrea a leșinat în penitenciar

buton facebook       buton share x-twitter       buton sharewhatsapp

Elena Udrea a leșinat în penitenciar. Infractoarea a acuzat stări de amețeli, iar penitenciarul a solicitat o ambulanță

S-a primit o solicitare la Penitenciarul Tragsor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solictare s-a deplasat o ambulanță cu medic. 

La sosirea ambulanței pacienta era conștientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportata la UPU Ploiești pentru investigații suplimentare” au transmis oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Surse oficiale au confirmat, pentru AGERPRES, că persoana care a necesitat îngrijiri medicale este Elena Udrea.

Incidetul are loc la două zile după ce Instanța i-a respins ultima cale de atac din dosarul Gala Bute

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins ca nefondate recursurile în casaţie formulate de Elena Udrea şi Rudel Obreja, condamnaţi la şase ani, respectiv cinci ani de închisoare, în dosarul Gala Bute. Decizia magistraţilor este definitivă.

„Eu stau ilegal în puşcărie de şase luni. Este vorba de libertatea mea. Mi se impută suma de 8 milioane lei, care reprezintă publicitatea pe care trebuie să o plătesc personal. Cei care nu au acceptat să facă denunţuri au ajuns la puşcărie. În schimb, cei care au avut atribuţii în minister au scăpat, a declarat Udrea l aultimul termen de judecată

Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie. infractoarea a fost extrădată din Bulgaria, unde plecase în ziua pronunţării condamnării. Aceasta execută o pedeapsă de 6 ani cu executare

Elena Udrea este judecată și în alte două dosare. Este vorba de dosarul Hidroelectrica și de dosarul privind finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2009.

Sursă alternativă: Agerpres

Urmăriți Politic Media și pe Google News